Home Alcoi Noves instal·lacions per als amants de la gimnàstica artística amb nova ubicació...

Noves instal·lacions per als amants de la gimnàstica artística amb nova ubicació a Alcoi

1585
0
SHARE

Els usuaris que practiquen gimnàstica esportiva podran fer ús, a partir del pròxim dilluns 26 d’agost, de les noves instal·lacions situades al polígon alcoià Santiago Paya, concretament en el carrer Filà Asturianos, que compleixen amb els requisits que aquesta disciplina precisa.

El regidor d’esports, Miguel Juan Reig, destaca que la nova nau que ha sigut llogada compleix amb els requisits dels clubs: “Des de la regidoria d’esports sempre hem treballat de la mà dels clubs de gimnàstica tant per trobar-los ubicacions adequades així com per dotar-los del material necessari. Sabem que la nova ubicació no és definitiva però és adequada a les seues necessitats a l’espera de poder licitar les obres per a la construcció de la nau de titularitat pública que tots desitgem”.

Cal recordar que el govern municipal està treballant per a construir una nau de titularitat pública, que siga la instal·lació definitiva per a la pràctica de la gimnàstica esportiva a la ciutat. Una instal·lació àmpliament reclamada pels clubs alcoians que donarà una solució definitiva a uns esportistes que han donat moltes alegries, títols i reconeixements a l’esport alcoià.

“El projecte de construcció d’una nau per a la pràctica de la gimnàstica esportiva, com tots sabem, és complex tant per l’alt cost del mateix com pels requisits d’espai que la disciplina necessita però ja hem aconseguit la partida econòmica de 460.000 euros en el pressupost destinada a aquest fi. De la mateixa manera, la regidoria està treballant i s’espera que a finals de setembre, tinguem notícies positives sobre la construcció d’aquest projecte tan il·lusionant com necessari”, ha conclòs Reig.