Home Alcoi El C.D. Alcoyano debuta en casa del Benigànim amb el planter complet

El C.D. Alcoyano debuta en casa del Benigànim amb el planter complet

929
0
SHARE

Comença aquest cap de setmana una nova campanya futbolístics, la primera pedra en el camí del C.D. Alcoyano si vol tornar a la 2ª Divisió B la propera temporada. El primer rival és el Benigànim, resin ascendit a la categoria i conformat per jugadors sub-23. L’equip valencià juga sobre gespa artificial, una superfície que els jugadors alcoianistes xafaran en bona part dels partits que, com aquest, disputen fora de casa a la 3ª Divisió.

L’equip que dirigeix Vicente Parras està ja conformat després de les darreres incorporacions, entre les que es troba Raül González, criat a la pedrera blanc i blava. Un defensa contundent i poderòs per alt que aspira a fer inexpugnable la defensa del Deportivo. Tot el planter està ansiós per debutar en una temporada en la que es saben els rivals a batir. Per al primer xoc, el tècnic il·licità únicament tindrà dos baixes en el mig del camp, on no estan disponibles ni Moltó ni Diakité.

L’objectiu del quadra alcoianista és començar amb bon peu una nova temporada que marque la tendència de tot l’any. En la mente de jugadors, directiva i cos tècnic està sumar de 3 en 3 en el Collao i aconseguir bons resultats per a estar sempre en la part alta de la classificació. Junt al C.D. Alcoyano, hi ha altres equips configurats per a optar a ascendir, pel que s’espera una lliga disputada en la zona noble de la taula classificatòria.