Home Educació Obert el termini d’inscripció per a la XII edició de les Aules...

Obert el termini d’inscripció per a la XII edició de les Aules de l’Experiència de la UMH a Ibi

984
0
SHARE

Des de fa 12 anys, la vila d’Ibi celebra cada any una iniciativa formativa encaminada als majors de 55 anys. És coneguda com les Aules de l’Experiència (AUNEX) que cada any acull la població gràcies al conveni de col·laboració que manté des de llavors amb la Universitat Miguel Hernández d’Elx. El termini d’inscripció per a les classes del curso 2019/2020 ja està obert a Ibi, ja que les classes comencen el proper dilluns 21 d’octubre.

Les AUNEX tracten d’oferir a les persones majors de 55 anys la possibilitat de mantenir-se actives física i intel·lectualment gràcies a l’assistència a cursos de 2 anys de duració. L’objectiu és que s’impliquen amb al seu propi desenvolupament personal per a tindre un envelliment actiu que evite situacions de soledat i aïllament, dos dels grans problemes als que s’enfronta el col·lectiu.

La formació que les AUNEX programen per a enguany avarca Art Contemporani, Literatura Universal, Societat i Cultura, Dret, Intel·ligència Emocional, Botànica i Arqueologia i Història en primer curs. Per a segon queden Economia, Recursos Informàtics i Salut, Literatura Universal II, Polítiques Públiques i Música. Tots els alumnes rebren el seu títol acreditatiu una vegada finaitzada la seua formació.

El termini d’inscripció estarà obert fins el proper 18 d’octubre per a una iniciativa que des dels seus inicis ha rebut una bona acollida per part no sols dels veïns d’ibi, sinó també de la resta de poblacions del seu entorn, especialment a la Foia de Castalla.