Home Alcoi Oberta la sol·licitud d’ajudes per a l’arbitratge del futbol base en...

Oberta la sol·licitud d’ajudes per a l’arbitratge del futbol base en Alcoi

1235
0
SHARE

La Regidoria d’Esports convoca les subvencions destinades a les entitats esportives de la ciutat amb participació en la competició oficial de Futbol Categoria Cadet i/o juvenil 2ª Regional organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana durant la temporada 2019/2020 per finançar despeses d’arbitratge. Els 6.018 euros de la partida econòmica destinada a aquestes ajudes permetran sufragar les despeses derivades dels arbitratges en la passada temporada, que com la resta d’esports ha viscut una situació atípica amb la crisi sanitària de la Covid-19.
El termini per a formalitzar les sol·licituds romandrà obert fins el 4 de setembre i les ajudes s’atorgaran en règim de concurrència competitiva.
Les ajudes van destinades a clubs i entitats de la ciutat d’Alcoi que estiguen legalment constituïts i inscrits en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat Valenciana; que estiguen en el Registre Municipal d’Associacions Veïnals de l’Ajuntament d’Alcoi; que estiguen inscrits i hagen participat amb equips en la competició organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana en la temporada 2019/2020 en la categoria cadet i/o juvenil 2ª Regional d’acord a la seua base de competició. I que complisquen amb els
requisits de l’article 13 de la llei 38/2003 de 17 de novembre, General de Subvencions i no tinguen cap conveni amb l’Ajuntament amb una subvenció superior als 2000 euros que faça referència a l’organització i/o participació en competicions esportives durant la temporada.