Home Alcoi La Policia Nacional ha detingut a dues persones i ha desmantellat un...

La Policia Nacional ha detingut a dues persones i ha desmantellat un important punt de venda de substàncies estupefaents a Alcoi

657
0
SHARE

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria d’Alcoi han desmantellat un important punt de venda de substàncies estupefaents, principalment cocaïna, a la ciutat d’Alcoi i ha detingut a dues persones per tràfic de drogues.
La investigació va ser iniciada fa tres mesos per la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Policia Nacional d’Alcoi, en tindre coneixement pels agents de l’existència d’una parella
de nacionalitat espanyola i colombiana que s’estaria dedicant a distribuir “a la menuda” cocaïna entre els joves de la ciutat.
Una vegada s’aconsegueix identificar a la parella, home i dona, van comprovar que malgrat que passaven temps residint en una altra localitat, havien llogat un habitatge en un barri d’Alcoi on havien establit un actiu punt negre de venda de cocaïna a la ciutat.
Els investigadors van detectar prop d’un centenar de consumidors que utilitzaven l’habitatge vigilat com a lloc de proveïment de les seues dosis diàries de cocaïna. Un habitatge que s’havia convertit en un autentic supermercat de la droga a la ciutat.
La parella, de 54 i 48 anys, va ser detinguda el divendres quan es va practicar per la Policia Nacional una entrada i registre en el domicili amb autorització judicial, en la qual a més dels agents de les diferents Brigades de la Policia d’Alcoi van participar agents de la Unitat de Guies Canines de la Comissaria Provincial d’Alacant i on els va ser intervingut prop de trenta grams de cocaïna, tres-cents de substància de tall per a adulterar la droga, més de 6.000 euros en efectiu i diferents objectes i documents d’interés per a la investigació.
La investigació ha sigut instruïda pel Jutjat d’Instrucció 1 d’Alcoi, davant el qual van passar a disposició els detinguts el diumenge decretant-se el seu immediat ingrés a la presó provisional