Home Cultura Onil convocarà debats per a que els veïns aporten a la confecció...

Onil convocarà debats per a que els veïns aporten a la confecció del Pla Director del Palau del Marquès de Dos Aigües

745
0
SHARE

L’Ajuntament d’Onil vol que el Pla Director que ha d’establir les actuacions futures en el Palau del Marquès de Doa Aigües compte amb la veu dels ciutadans. Es tracta del principals element patrimonial de la localitat, el qual es vol protegir junt amb el seu entorn. Per això, la idea del Consistori és convocar una sèrie de debats en que participe la major quantitat de veïns possible.

La crida està especiament adreçada tant als més majors de la localitat com als joves. Entre els dos col·lectius, l’equip de govern vol agafar els millors records, propostes o millores que podrie contenir el Pla Director per a enriquir el patrimoni colivenc. Aquesta convocatòria a la participació ciutadana busca que els colivencs també coneguen millor el seu patrimoni i es senten més identificats amb ell.

Pel moment es desconeix la data dels debats participatius que convocarà l’Ajuntament d’Onil. Una idea que ha sorgit després de que representants municipals hagen mantingut una nova reunió per a continuar avançant en el principal document que ha de protegir cara al futur el centre de la localitat.