Home Cultura Onil espera impacient l’arribada del “Heraldo” i els Reis Mags

Onil espera impacient l’arribada del “Heraldo” i els Reis Mags

0
SHARE

Des de l’Associació Reis Mags d’Onil han comunicat també el desenvolupament dels actes del 4 i 5 de gener. Primerament, indiquen la necessitat de que es complisquen tots els protocols sanitaris de prevenció enfront la COVID19: distanciament, mascareta, gel…

El recorregut que tindran ambdues cavalcades serà: Avinguda Constutució, Carrer Major i Avinguda de la Pau.

El dia 4 de gener, el Heraldo, arribarà al municipi sobre les 19h i seguint els protocols sanitaris no es podran llançar cartes a la tradicional bústia al llarg del trajecte de la cavalcada. Les cartes hauran de ser entregades a les bústies que es troben a les tres farmacies i al Museu dels Reis Mags (al Palau del Marqués de Dos Aigües). Serà una cavalcada dinàmica i no s’aturarà en cap moment. Des de l’ens públic demanen evitar aglomeracions i interrupcions al llarg del recorregut.

El dia 5 de gener els Reis Mags de l’Orient arribaran a Onil a les 19h seguint el mateix recorregut que fa l’Heraldo el dia anterior. Donat el moment en el qual ens trobem, s’ha hagut de cancel·lar la recepció de Ses Majestats en el Parc dels Reis Mags, així com el tradicional passamans i adoració al xiquet Jesús, ja que no haurà escenari ni discurs de Ses Majestats en la Plaça.

Serà una cavalcada dinàmica i no es pararà en cap moment. Per motius de seguretat, no haurà desfilada infantil de pastorets ja que son grups externs als creats per l’organització de l’esdeveniment. La Colla de Negres anirà repartint els paquets a continuación dels Reis Mags únicament pel recorregut establert.

Com mesura preventiva evitant possibles aglomeracions, des del Museu de la Nina suspenem el pròxim acte del despertar dels Reis Mags 2022.
Ses Majestats els Reis Mags d’Orient un any més descansaran la nit del 5 de gener en les dependències del museu, però enguany no podrem anar a despertar-los.
L’acció solidària prevista per a enguany destinada a l’illa de La Palma es canalitzarà gràcies als centres educatius d’Onil, per mitjà d’un projecte conjunt que estem realitzant per a l’arreplegada de material escolar i joguets educatius per a ajudar a les aules de les poblacions afectades pel volcà de Cumbre Vieja.