Home Destacats Onil opta a aconseguir 1,3M€ per a convertir-se en destinació de turisme...

Onil opta a aconseguir 1,3M€ per a convertir-se en destinació de turisme sostenible en torn a la nina

112
0
SHARE

L’arribada dels fons de recuperació comunitaris Next Generation suposen una oportunitat per a reconvertir cada població en torn a criteris com la sostenibilitat. Les subvencions poden destinar-se a diferents àmbits, i en el cas d’Onil, es pretenen destinar a fer de la població una destinació turística sostenible. El projecte és un dels 40 que han sigut presentats a la Generalitat Valenciana en aquesta vessant després d’una intensa tasca burocràtica per a complir tots els requisits.

La intenció del pla -que posa el seu punt de mira en el futur- és obtenir dels fons europeus 1,3 milions d’euros. Amb ells, la vila de les nines aspira a desenvolupar treballs que milloren la sostenibilitat i l’accessibilitat en tots els indrets del casc urbà. Tot amb el fil conductor de la nina com a baluard turístic d’una localitat que ha evolucionat positivament en matèria turística durant els darrers anys.

Pla Estratègic de Turisme

Aquest projecte s’emmarca dins del Pla Estratègic de Turisme que va aprovar la passada setmana el plenari colivenc. El document inclou les línies mestres de la localitat en matèria turística cara als propers anys. Si l’arribada dels fons es confirma -cosa que ocorrerà dins d’uns mesos com a prompte-, Onil podrà desenvolupar tasques per a consolidar-se com a referent del turisme industrial i mediambiental de l’interior alacantí.