Home Cultura Onil proclama la primera fallera major de la seua història

Onil proclama la primera fallera major de la seua història

625
0
SHARE

Aquest cap de setmana ha tingut lloc al pati del Palau del Marqués de Dos Aigües d’Onil, la presentació de la primera Fallera Major d’Onil.

Així, en un acte històric i emosionant per a tots els assistens s’ha proclamat Neus Rajadell Fernandez com a Primera Fallera Major del municipi. Una cita, que a més ha estat marcada per la restricció d’aforament i mesures anticovid.

Institucions locals i representants de diferents Fogueres i Falles de la Comunitat Valenciana no han volgut perdre’s una data tan important per als colivencs i colivenques i per a la Colla colivenca Falla de Sant Jaume i han estat presents en un dia tan especial.

La Colla Rudimentaria i pandorga d’Onil ha estat l’encarregada de posar la banda sonora a un moment que ja ha quedat escrit en la història del poble.  Per la seua banda, l’entorn ha estat decorat pels artistes fallers Artdefoc Creacions artístiques i per Aires de Marrakechs.

Aquesta festivitat de la Falla de Sant Jaume es celebra a la població des de fa ja 30 anys de forma ininterrompuda i aquesta és la primera vegada que té una Fallera Major a la seua història. Una festivitat que aquest any muda la seua data de celebració fins a l’octubre de 2021, sempre que les condicions sanitàries del moment ho permeten.

 

 

 

.