Home Destacats Onil projecta un Parc Esportiu en l’entorn de la pista d’atletisme que...

Onil projecta un Parc Esportiu en l’entorn de la pista d’atletisme que centralitze l’activitat física a la localitat

139
0
SHARE

L’Ajuntament treballa des de fa temps en enllestir un dels principals projectes relacionats amb l’urbanisme que té pendents la localitat. Des de fa anys ja ve parlant-se de possibles ampliacions de zones esportives i de centralitzar tota l’activitat esportiva en un mateix punt de la població -a hores d’ara està distribuïda per diferents punts del casc urbà-. Un projecte que va agafant forma cara al futur a mig termini.

La idea és aglutinar la major part de les instal·lacions esportives municipals al voltant de la coneguda com a ‘Zona Esportiva’, que alberga la pista d’atletisme, les de tenis i pàdel i una mixta de futbet i bàsquet. La primera fase d’aquesta iniciativa comprèn la cobertura de les pistes de tenis ja existents amb la finalita de crear un nou pavelló poliesportiu que actualitze l’actual -que va arribar a comptar amb un projecte de reforma i ampliació-. A més, es vol construir una piscina coberta i un skate park.

En successives fases es construirà un nou camp de futbol molt a prop de l’institut La Creueta per a facilitar la pràctica esportiva als joves de la localitat. Així mateix, es pretén que aquesta Zona Esportiva també incloga una espècie de via verda cap al paratge de Santa Ana, a les afores de la població. Durant les properes setmanes hi han previstes reunions amb els arquietectes per a seguir avançant en el projecte, tot i que està pendent un procés de participació per a agafar les idees dels veïns per a aquesta nova infraestructura esportiva.