Inici Destacats Onil també tanca infraestructures públiques davant l’augment de positius per coronavirus

Onil també tanca infraestructures públiques davant l’augment de positius per coronavirus

395
0
COMPARTIR

La darrera actualització d’aquest divendres en quant a les dades de la pandèmia ha confirmat les males notícies. La incidència de la Covid a les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castall contiua augmentant, encara que el ritme no ha sigut el mateix que durant el passat cap de setmana. L’aparició entre les actualitzacions de dimarts i divendres de 29 contagis a Onil ha motivat la presa de més mesures de restricció a la vila d’Onil.

La població segueix així la línia encetada el passat dimecres per Ibi i Banyeres en quant a l’augment de les restriccions degut a la pandèmia. Com a les dos localitats que ho van fer prèviament, també Onil clausura infraestructures públiques que fins ara tenien ús amb precaucions. És el cas dels museus de la localitat, el Palau del Marquès de Dos Aigües, el poliesportiu o l’Oficina de Turisme. Es tracta així d’evitar més contagis després dels 21 del dimarts i els 8 d’aquest divendres.

Les mesures entren en vigor en la matinada del divendres 20 al dissabte 21 i estaran vigents durant el mateix lapse de temps que el confinament perimetral a la Comunitat Valenciana: 9 de desembre. L’Ajuntament d’Onil restarà obert seguint les indicacions i mesures establertes per Sanitat Universal, dins d’unes mesures que poden patir modificacions en funció de l’evolució de la pandèmia. La crida fonamental des del Consistori colivenc és que es seguisquen les recomanacions i s’eviten els contactes socials.