Home Alcoià Pepa Puchades presentarà els premis 9 d´Octubre

Pepa Puchades presentarà els premis 9 d´Octubre

1608
0
SHARE

Una dona serà de nou l’encarregada de presentar l’acte institucional que els alcoians i alcoianes celebrem el 9 d’octubre. En aquesta ocasió serà Pepa Puchades.

L’actriu pren el relleu a dues periodistes; Jésica Sempere, encarregada l’any passat, i Amàlia Garrigós en la primera edició, en 2016. L’acte institucional tindrà lloc al Teatre Calderón, allí es lliuraran els premis que seran per Sol Picó; en l’apartat individual i per al Centre Excursionista; en el Col·lectiu. Recordem que en aquesta edició per primera vegada els guardonats han estat triats pel Consell de Cultura. Durant l’acte, l’escriptora i periodista, Anna Boluda, llegirà el manifest.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, ha destacat que «Tindrem un acte molt femení, amb tres dones amb un paper molt important». «Pepa és una persona molt activa i que sempre està disposada a col·laborar en qualsevol iniciativa que es duga endavant a la ciutat, i ja estava en cartera per presentar l’acte en anteriors edicions, aquest any serà possible i tindrem segur una presentadora excel·lent», ha conclòs, Llopis.

Pepa Puchades Chulià, nascuda l’agost de 1965, és actriu des de 1983. Participa des de llavors i de forma ininterrompuda en espectacles teatrals, musicals, sarsueles i lectura de poesia en diversos grups locals com el Quadre artístic de l’Associació de Sant Jordi, La Cazuela, Teatre Circ, o Bolos Teatre d’Alcoi, companyia que dirigeix en l’actualitat.

També ha participat com a actriu en diversos curtmetratges i compta amb una dilatada experiència com a presentadora en diverses gales i esdeveniments com la Gala de l’Associació de Comerciants, Gala commemorativa del 125 Aniversari de la Cavalcada d’Alcoi, Premi de Teatre Tomás Gisbert, Lliurament de premis de Carnestoltes, Presentació de Candidats a les eleccions municipals de Compromís o la presentació de la revista i de càrrecs festers.

Cal ressaltar que l’any 2010 va rebre el X Premi de Teatre No Professional Tomás Gisbert per la seua actuació en «Usted tiene ojos de mujer faltal» de Jardiel Poncela.