Home Alcoià Plàstic convertit en pantalles protectores per a sanitaris

Plàstic convertit en pantalles protectores per a sanitaris

1007
0
SHARE

Tots els dies coneixem iniciatives de particulars per a ajudar als sanitaris i poder facilitar-los material per a evitar el contagi. Una empresa alcoiana ja ha fabricat mes de 18.000 pantalles protectores de plàstic que les pot adaptar cada persona a la seua talla. IML Reinventa, ha treballat tota la vida amb el plàstic i ha vist com el seu coneixement podia posar-lo al abast de la emergència sanitària.
Aquestes pantalles ja han sigut repartides en diferents centres de salut de la comarca, residències de la tercera edat, ha arribat fins i tot a diferents punts de la geografia espanyola, a hospitals de Madrid, Barcelona i Múrcia, com per exemple l’Hospital Vall d´Hebron, el Ramónn i Cajal, el Santa Lucia de Cartagena.
Jesús Davó, gerent de l’empresa, ens ha explicat que es va quedar sense plàstic i gràcies a altres empreses com són encunys Gilman, Graficas Agullo i Eurobox ha pogut continuar fabricant i fa a penes uns minuts parlant amb nosaltres estava preparant paquets amb destinació a diferents punts de València.
Un treball solidari que pretén ajudar en aquests moments tan complicats.