Home Cultura Premi per al projecte de recuperació patrimonial del Molí de Paper d’Ibi

Premi per al projecte de recuperació patrimonial del Molí de Paper d’Ibi

738
0
SHARE

En aquests moments a la vila d’Ibi estan duent-se a terme treballs per a recuperar un dels seus principals atractius patrimonials. És el Molí de Paper, un edifici històric que no sols és testimoni d’una de les primeres indústries que va operar a la localitat, sinó que també és un dels principals punts d’entrada al Parc Natural de la Font Roja des de la seua cara sud.

Després d’anys d’abandonament, finalment l’Ajuntament d’Ibi va adquirir la seua propietat i la dels terrenys colindants per a rehabilitar-lo. El projecte suposa la posada en valor d’aquest referent patrimonial de la localitat. Tant que el projecte ha sigut premiat per part d’Archival. Es tracta d’un ens privat dedicat a fomentar la recuperació d’elements històrics.

El projecte de rehabilitació del Molí de Paper iberut és un dels 13 que han sigut guardonats en l’exercici de 2019. Una expedició de la vila joguetera recull el guardó aquest dimarts 11 de febrer a la ciutat de València. Tot per a un projecte que pretén instal·lar un centre de benvinguda i interpretació en un dels edificis més emblemàtics de la localitat.