Home Alcoi Preparada la nova edició de la Setmana Modernista d’Alcoi

Preparada la nova edició de la Setmana Modernista d’Alcoi

150
0
SHARE

Ja s’ha presentat el calendari oficial d’actes que formaran part de la nova edició Setmana Modernista d’Alcoi. Des de l’Ajuntament alcoià junt amb moltes associacions i agrupacions de la ciutat, han preparat nombroses activitats per a la propera setmana relacionades amb l’època modernista i també, en aquesta nova edició, amb un component especialment màgic.

El proper dilluns dia 20 de setembre serà l’inici d’aquesta setmana modernista amb el descobriment del cartell anunciador d’aquest any  a les 19:30h a la façana de l’Ajuntament. Les conferències, les expossicions, la, ja coneguda, Fira de Turisme i Tradició en el Parc de la Glorieta, els comerços engalanats per a l’ocassió, els balls i la màgia, seran els principals atractius d’aquesta nova Fira Modernista alcoiana. Una Fira que s’inaugurarà oficialment el divendres al centre d’Alcoi a les 19:30h amb la invocació del mag Houdini. La XXVII Mostra de dolçaines i tabals d’Alcoi organitzada pel Grup de Danses Carrascal serà l’activitat encarregada de posar punt i final a tots els actes programats per a la setmana.

Les principals representacions del cap de setmana es realitzaran en dos escenaris a l’aire lliure, un  a la plaça d’Espanya d’Alcoi i altre a la plaça de Ferrandiz i Carbonell. Tots els espectadors que vulguen anar hauran de permaneixer asseguts en cadires per a garantir la seguretat sanitària. Per a tots els espectacles, excepte el que es farà divendres a la plaça d’Espanya, cal traure entrada per anticipat mitjançant la pàgina ticketalcoi.com

Des de l’Ajuntament han convidat a la societat alcoiana per tal que participe en totes les activitats que s’han preparat i també han recordat que són actes que suposaran la col·laboració i responssabilitat dels assistents per tal d’evitar contagis per coronavirus.