Home Destacats Presentada la I Copa solidària de bàsquet 3×3 de la Fundació Reial...

Presentada la I Copa solidària de bàsquet 3×3 de la Fundació Reial Madrid i Onil 3×3

0
SHARE

L’ambaixador del Reial Madrid, Felipe Reyes, ha presentat amb Javier Huertas, jugador de bàsquet del club Onil 3×3, i amb la presència del director d’El Corte Inglés de Sanchinarro, Juan Francisco Ramos, la primera Copa solidària de bàsquet 3×3 de la Fundació. Se celebrarà amb la col·laboració d’El Corte Inglés al centre de Sanchinarro, a Madrid, els diez 1, 2 i 3 d’abril.

Es calcula que seran quasi mig miler de persones les que participen a l’esdeveniment esportiu. La Copa pretén ser un exemple de sostenibilitat amb l’ús de xarxes reciclades i comptarà amb la col·laboració de grans jugadors d’aquesta modalitat de bàsquet més dinàmic i urbà que viu un moment de gran auge.

Felipe Reyes va destacar en la presentació: “Aquesta primera Copa benèfica combina la diversió jugant a bàsquet amb un fi solidari per ajudar els més necessitats”. D’altra banda, Javier Huertas va explicar: “el bàsquet del carrer ha evolucionat al 3×3 que s’està posicionant com un esport de fàcil accés en pràcticament qualsevol context”.

El termini d’inscripció ja és obert a https://www.basket3x3fundacionrealmadrid.com i els participants rebran un complet welcome pack.

A més, l’equip de 3×3 Onil està d’enhorabona al proclamar-se MVP el seu CEO i campió de la segona parada (Round2) de la 3x3bl, la lliga professional d’India amb els “Mumbai Heroes”.