Home Cocentaina Presentada la nova edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Presentada la nova edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

0
SHARE

Aquesta vesprada ha tingut lloc al Pati d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina la presentació de la nova edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina.

La regidora de Fira, Eugenia Miguel, ha anunciat quines seran les principals activitats i novetats d’aquesta nova Fira de Cocentaina 2021. Una fira que torna amb el seu format presencial però, en aquesta ocassió, dividida en dos caps de setmana per garantir la seguretat de tots els assistents.

A més, s’ha descobrit el cartell anunciador de la 675 edició de la Fira de tots Sants realitzat per Vicent Ramón. Un cartell en el qual l’artista ha volgut donar importància a les persones després d’uns temps tan difícils, ara de nou podem celebrar la nova edició de la Fira a Cocentaina i es celebra el reencontre amb totes aquelles persones que fa temps que no veiem. A més, també ha volgut retre homenatge a totes les persones que han visitat la Fira de les Fires al llarg d’aquests 675 anys.

A més, s’ha realitzat la presentació oficial de la contestana Stella Vicens, que és la encarregada aquest any de la lectura del Privilegi el pròxim 30 d’octubre al Palau Comtal.

Mireia Estepa, Alcaldessa de Cocentaina ha tancat l’acte amb les seues paraules i convidant a tots a que no es perden aquesta nova edició de la Fira de les Fires.

Un acte que ha estat conduit per Mayte Barrachina.