Home Alcoi Presó sense fiança i retirada de la pàtria potestad per als pares...

Presó sense fiança i retirada de la pàtria potestad per als pares de la nadó polifracturada a Banyeres

604
0
SHARE
Entrada principal al Palau de Justícia d'Alcoi.

El Jutjat de Primera Instància número 3 d’Alcoi ha decretat presó sense fiança per als progenitors de la xiqueta de 3 mesos que lluita a l’Hospital Clínic de València per recuperar-se de les més de 20 fractures per tot el cos que registra. Presumptament, els seus pares, de 20 i 25 anys d’edat, podrien haver-li-les provocat en un episodi de violència familiar prolongada. Aquest és, junt amb el de lesions greus, els dos delictes que la jutgessa els imputa als pares de la nadó.

La declaració del pare ha tingut lloc aquest dimecres 10 de febrer a la ciutat dels ponts per part del pare, ja que la mare s’ha negat a declarar. En el seu testimoni, el jove afirma que les lesions se les va produir la xiqueta després d’una caiguda de tots dos. Això a pesar de que l’informe mèdic estableix que les fractures s’han produït en diverses dates, d’ací l’acusació violència familiar continada per part del jutjat.

A més, la jutgessa ha restirat la pàtria potestad als pares, deixant a la xiqueta presumptament maltractada i a la seua germana de 4 anys a càrrec dels Serveis Socials de la Generalitat Valenciana. El bessó de la nadó, que va perdre la vida fa un mes, també podria haver sigut víctima de la presumpta violència familiar, segons testimonis de veïns de la parella, resident a Banyeres, que recullen mitjans de la zona.

Els progenitors de la jove lesionada han ingressat ja en la presó alacantina de Fontcalent, d’on no podran eixir pagant una fiança. Mentre tant, el jutjat alcoià continuarà amb la investigació del cas per a esclarir els fets, encara que la jutgessa veu indicis clars dels delictes que se’ls imputen als pares de la xiqueta.