Home Destacats Qualitat i detall, principals apostes dels jogueters de les comarques per a...

Qualitat i detall, principals apostes dels jogueters de les comarques per a 2019

1375
0
SHARE

Els jogueters espanyols, amb una forta càrrega de la seua producció ubicada a la Foia de Castalla, es concentren fins diumenge a la localitat alemanya de Núremberg. Allí es reuneixen pràcticament tots els productors mundials de joguets, i també els clients, pel que la presència dels jogueters de la Foia és imprescindible. Desenes d’ells exposen les seues principals novetats davant un interessat espectre de clients.

La segona jornada de la fira internacional del joguet a Núremberg ha estat marcada per les novetats que els jogueters han portat a la que és coneguda com a una de les capitals del joguet. Novetats apreciables en els productes estrela de les empreses jogueteres de l’interior alacantí, les fàbriques de nines, en forma de màxim detall en cadascuna de les seues noves produccions. Tant que arriben a parèixer reals.

Les nines són el producte que millor ha funcionat durant el passat 2018, creixent per damunt del 10% especialment en exportació. També és un dels productes jogueters que més es renova any rere any a base de disseny i d’augmentar la qualitat. Cosa que s’aconsegueix prestant màxima atenció als detalls. Representants de la localitat coneguda com ‘bressol del joguet’, Ibi, han estat presents a la fira.

Fins el proper diumenge vora 40 empreses jogueteres de les comarques estaran presents a la fira de Núremberg.