Home Alcoi Rècord de participació al XII Concurs de programació Appinventor del Campus d’Alcoi...

Rècord de participació al XII Concurs de programació Appinventor del Campus d’Alcoi de la UPV

217
0
SHARE
Imatge de l'entrega del primer premi

La XII edició del Concurs de Programació mitjançant l’eina AppInventor ja s’ha celebrat al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV). L’activitat està englobada dins de la programació de ‘Jóvenes conCiencia’. Han participat 436 estudiants de 34 centres educatius situats en 17 municipis (Alcoi, Alberic, Alacant, Banyeres, Benidorm, Biar, Canals, Castelló, Gata de Gorgos, Ibi, Xàbia, Madrid, Muro, Ontinyent, Sant Vicent, València i Villena). Moltes de les aplicacions han tingut un marcat caràcter social.

Més de 40 professors han tutoritzat els 188 projectes presentats, tots ells amb un gran nivell tècnic. El lliurament de premis ha englobat les modalitats A i B del concurs. Han participat estudiants de 3r i 4t d’ESO i de cicles formatius de grau mitjà (modalitat A) i alumnes de 1r i 2n de Batxiller i de cicles formatius de grau superior, pertanyents a la família professional d’informàtica i comunicacions (modalitat B).

El concurs, que organitza el Grau en Enginyeria Informàtica i el Doble Grau en ADE i Enginyeria Informàtica d’aquest campus, compta amb la col·laboració de la Càtedra Alcoi Ciutat del Coneixement, signada amb l’ajuntament, Multiscan Technologies i la Fundació Caixa Ontinyent.

Els premis han sigut entregats pels regidors de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda i Jorge Segura, i pels representants de l’equip directiu del Campus d’Alcoi, Antonio Giménez i Jesús Seguí. L’esdeveniment ha sigut presentat pel director acadèmic del Grau en Enginyeria Informàtica, Rubén Pérez.

Els premiats:


Premis populars (votats pel públic):

Modalitat A: “Boss Battle“ del Col·legi Sant Joan i Sant Pablo d’Ibi.

Modalitat B: “Space Battle“ de l’IES Serra Mariola de Muro

Modalitat A:
 Primer premi: Títol: “Alcoi sense barreres”, de l’IES Pare Vitòria d’Alcoi

Segon premi: Títol: “Apocalipsi Climàtica”, de l’IES Professor Manuel Broseta de Banyeres

Tercer premi: Títol: “Accions verdes”, de l’IES Pare Vitòria d’Alcoi

Mencions especials:
“Sorpresa nocturna”, de l’IES Professor Manuel Broseta de Banyeres

“Plof!”, de l’IES Jorge Joan d’Alacant.