Home Alcoi Recta final per a inscriure’s a un dels 4 màsters que ofereix...

Recta final per a inscriure’s a un dels 4 màsters que ofereix el Campus d’Alcoi de la UPV

129
0
SHARE
Imatge dels edificis que composen el Campus d'Alcoi de la UPV.

Els 4 màsters universitaris impartits al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), continuen amb el termini de preinscripció, que finalitzarà el 20 de maig. Per a ajudar els futurs estudiants a prendre la seua decisió, els màsters impartits a Alcoi organitzen xarrades informatives en línia. A més, estaràn presents en la Fira de Màsters que s’emmarca dins del Fòrum d’Ocupació de València el 12 de maig.

La sessió en línia del Màster Universitari en Enginyeria d’Organització i Logística (MUIOL) serà el dimecres 11 de maig a les 17 h a través del següent enllaç. La sessió en línia del Màster Universitari en Enginyeria Tèxtil (MUITEX) serà el dimecres 11 de maig a les 18 h a través del següent enllaç. La sessió en línia del Màster Universitari en Enginyeria Processat i Caracterització de Materials (MUIPCM) serà el dijous 12 de maig a les 12.30 h a través del següent enllaç. La sessió en línia del Màster Universitari en Direcció d’Empreses (MBA) serà el dimarts 17 de maig a les 17 h a través del següent enllaç.

El preu de matrícula dels màsters que ofereix el Campus d’Alcoi de la UPV està regulat per les autoritats estatals i autonòmiques. Això fa que el seu cost siga, en general, sensiblement inferior al dels títols propis -no subvencionats-. D’altra banda, si es cursa un màster universitari es pot optar a beques que atorga l’Estat, la Generalitat Valenciana o la pròpia UPV. A més, tots ells compten amb un alt grau d’ocupabilitat.

La UPV és la millor universitat tecnològica d’Espanya segons el rànquing de Shanghái, és l’opció que trien milers de persones per a definir el seu futur professional. En la UPV troben prestigi, qualitat docent, pràctiques en empreses de primer nivell i oportunitats internacionals.

Fira de Màsters Universitaris

Ampliar les oportunitats laborals, especialitzar-se, redissenyar la carrera, accedir a una professió regulada, introduir-se en l’activitat científica o sumar mèrits per a una oposició són alguns dels motius que impulsen a cursar un màster universitari. És una decisió que es pren en la vida adulta, amb idees més clares sobre quin futur es desitja i major capacitat per a dissenyar una estratègia per a aconseguir-ho.

Per a ajudar en aquesta decisió, el Campus d’Alcoi de la UPV participa en la Fira de Màsters Universitaris, el dijous 12 de maig de 10 h. a 14 h., a la Casa de l’Alumne del campus de Vera (València), amb accés lliure i gratuït; professorat i estudiants de cada màster resoldran els dubtes de les persones interessades.