Home Cocentaina Renoven l’aposta municipal pel turisme amb nova imatge i xarxes socials a...

Renoven l’aposta municipal pel turisme amb nova imatge i xarxes socials a Cocentaina

436
0
SHARE

La reactivació del sector turístic -una vegada van superant-se les fases de desescalada per la pandèmia de coronavirus- continua sent un dels grans reptes que afronten tots els municipis de la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, Cocentaina no vol quedar-se enrere i des de fa mesos ve treballant en la creació d’un nou portal web, com també en la integració de diversos canals de xarxes socials (Facebook, Instagram o Youtube) a fi de promocionar i donar a conéixer l’oferta turística a Cocentaina.

Amb la marca ‘Turisme Cocentaina’, la capital del Comtat estrena una nova pàgina web turística, totalment renovada i enfocada a donar a conéixer l’oferta local en aquest àmbit. Es permet així millorar la informació que es dona a conéixer al turista, així com facilitar l’accés a rutes, el coneixement de restaurants, comerços o allotjaments. Igualment, també s’han incorporat punts de descàrrega dels fullets informatius, una agenda per a estar al corrent dels esdeveniments i la possibilitat de fer ús de les noves tecnologies interactives com un Tour Virtual al Palau Comtal o gaudir de les reconstruccions virtuals dels castells del municipi.

Iván Jover, regidor de Turisme contestà, ha destacat la importància d’aquesta nova web: “Hui dia disposar d’una bona pàgina web de Turisme és fonamental per a donar a conéixer l’amplíssima oferta turística que disposem al poble, ja siga des de l’àmbit del patrimoni històric, artístic, gastronòmic o de la naturalesa. Som conscients que ens queda molt per fer i en aquest sentit anirem a poc a poc implementant noves millores en la web amb l’objectiu de millorar el seu posicionament i que el nostre municipi incremente el nombre de visitants”, conclou.