Home Alcoi Reobri la piscina de les Paules d’Alcoi

Reobri la piscina de les Paules d’Alcoi

434
0
SHARE

A partir de hui dimarts 2 d’agost la piscina de les Paules estarà en funcionament fins a l’11 de setembre, segons han informat des de l’Ajuntament d’Alcoi i el propi centre educatiu.

La piscina reobri després d’onze anys i després d’haver subscrit un conveni de col·laboració entre el consistori alcoià i el col·legi que permetrà l’explotació d’una instal·lació que també donarà servei al barri de Santa Rosa.

La Diòcesi de València, com a propietària del recinte, ha pagat unes obres amb un valor de 120.000 euros i que han permès adequar una piscina que funcionarà com la resta de piscines d’Alcoi, en horari de 10 a 20 hores, i per a la que es contemplen també els mateixos preus i abonaments.

Les actuacions realitzades s’han centrat a retirar la vegetació existent o refer la piscina per a adults reparant les esquerdes que presentava i fins i tot formigonant el fons per deixar-ho als dos metres de profunditat que contempla la normativa. A més, és crearan pròximament zones d’ombra.

La piscina és de titularitat privada però tindrà la gestió municipal durant la temporada d’estiu, i s’inclou al catàleg de piscines municipals de la ciutat d’Alcoi, comptarà amb servei de socorrista, manteniment i food track.