Home Alcoià Risc de tempestes, pluges i davallada de temperatures a l’interior alacantí entre...

Risc de tempestes, pluges i davallada de temperatures a l’interior alacantí entre dimarts 20 i dimecres 21

1596
0
SHARE

Habitualment ment, i a pesar de tractar-se d’un mes central en l’estiu, agost sòl tindre episodis de pluges i tempestes. L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), de fet, ja ha detectat canvis substancials en la meteorologia a l’interior de la província d’Alacant. Una situació que al llarg de tota la jornada d’aquest dimarts 20 ja porta produint-se en tot el Llevant peninsular.

Durant les darreres hores de la vesprada d’aquest dimarts poden començar a registrar-se a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. És a partir de les 19 hores quan la probabilitat de precipitacions, que podrien vindre acompanyades de tempestes, va pujant fins a arribar al 100% durant tota la jornada de dimecres. Tot i l’elevada probabilitat de pluges, no es preveu que siguen massa quantioses.

L’AEMET ha decretat l’alerta groga tant per pluja com per tempestes a l’interior alacantí durant totes dos jornades. La situació portarà aparellada una davallada en les temperatures màximes, que podrien caure de l’ordre de 5 graus entre dimarts i dimecres.