Home Alcoià Segona actualització sense cap contagi per Covid19 a l’Alcoià, El Comtat i...

Segona actualització sense cap contagi per Covid19 a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla en 2021 que manté la incidència en els 26 punts

530
0
SHARE

Per segona vegada en tot el que ha transcorregut d’any 2021, les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla no han sumat cap nou contagi per coronavirus. Així ho revela l’actualització de les dades de seguiment de la pandèmia que ha dut a terme aquest divendres la Conselleria de Sanitat Universal. Un fet a posar en valor després de que les actualitzacions de juny hagen deparat un augment de casos i que el Departament de Salut d’Alcoi estiga fora del nivell de ‘nova normalitat’ en quant a presència del virus.

Cap de les poblacions de la muntanya alacantina ha detectat positius per Covid19 entre el passat dimarts 22 i aquest divendres 25. No obstant, encara són 7 les localitats de l’interior alacantí en les que hi ha casos actius. És el cas d’Alcoi (21), Cocentaina (6), Muro (3), Castalla, Ibi i Beniarrés (2) i Millena (1), que sumen un total de 36 contagis actius. Una xifra que manté la situació estable a l’interior alacantí en quant al nombre de casos.

Amb aquestes dades, res ha canviat respecte al passat dimarts en quant a incidència, que segueix estable en els 26,3 casos/100.000 habitants. Es tracta d’un indicador que continua estant per davall de les mitjanes nacional (93 punts) i autonòmica (43,5 punts), i que frega la situació de nova normalitat a un departament que ha estat bona part de l’any en eixa situació. Soles 5 de les localitats del Departament de Salut d’Alcoi estan per damunt d’eixe indicador: Alcoi (35 punts), Cocentaina (52), Muro (32), Beniarrés (182) i Millena (417).

L’estabilitat en les xifres de la pandèmia després del lleuger repunt de principis de juny continua permetent que no s’hagen hagut de lamentar més morts per coronavirus a la zona, xifra que segueix estable en les 416 víctimes.