Home Alcoi Subvencions per al futbol base alcoià

Subvencions per al futbol base alcoià

1755
0
SHARE

El centre d’esports d’Alcoi convoca unes subvencions destinades al futbol base. Aquestes subvencions aniran destinades a totes aquelles entitats esportives de la capital de l’Alcoià que hagen tingut equips de futbol en competició oficial en les categories infantil de lliga local, cadet o juvenil de segona regional, durant la temporada 2017/2018. El termini per a formalitzar les sol·licituds romandrà obert fins al 9 d’agost i s’espera que la resolució s’anuncie abans d’octubre de 2018.

Els 11.400 que conformen les ajudes estan repartits en dues partides pressupostàries diferenciades. La primera, de 6.000 euros, anirà destinada als equips infantils que van disputar la lliga local durant la temporada 2017/2018.

L’altra partida, d’altres 5.400 euros, anirà destinada als equips en categoria cadet i/o juvenil que hagen participat en la 2a Regional durant la temporada 2017/2018. Aquestes categories no disposen en l’actualitat de lligues de caràcter local, ja que no hi ha a la ciutat suficients equips per a articular una competició autònoma. No obstant això, existeix la possibilitat que abans de l’inici de la temporada 2018/19 es puga obrir una competició local en categoria cadet, mentre que per als equips juvenils, aquesta realitat es podria materialitzar durant les pròximes temporades.

La tramitació de les subvencions es durà a terme en règim de concurrència competitiva, i s’espera que la seua resolució s’anuncie abans d’octubre de 2018.

A l’hora de valorar les sol·licituds es tindran en compte les quantitats pagades en concepte d’arbitratge per totes les entitats sol·licitants. Tanmateix, les ajudes no podran superar en cap dels casos les despeses derivades de l’arbitratge durant la temporada 2017/18.

Per tal de formalitzar les sol·licituds aquelles entitats interessades hauran de realitzar el tràmit a l’Oficina d’Atenció a l’Usuari o al Registre d’Entrada de l’Ajuntament, presentant tota la documentació requerida que es pot trobar en les oficines de la Regidoria d’Esports o en la seua pròpia pàgina web.