Home Economia Suma incorpora el gir postal en Correus per al pagament dels tributs

Suma incorpora el gir postal en Correus per al pagament dels tributs

143
0
SHARE

Summa Gestió Tributària oferirà a partir d’ara als contribuents la possibilitat d’efectuar girs postals per al pagament de tributs a través de Correus. L’organisme de la Diputació d’Alacant continua ampliant d’aquesta forma les modalitats d’abonament d’impostos i taxes locals, tant presencials com digitals, amb l’objectiu de facilitar als ciutadans el compliment de les seues obligacions tributàries.

El sistema de gir postal recentment introduït permet enviar diners a Suma associat a una referència de pagament concreta des d’alguna de les prop de 2.400 oficines que Correus té a Espanya. L’organisme donarà el deute com a abonat una vegada verifique que l’import rebut coincideix amb la carta referenciada.

La diputada d’Hisenda i vicepresidenta de Suma, María Gómez, ha explicat que, després de la recent incorporació del servei Bizum, “continuem sumant canals d’atenció als contribuents, en aquest cas gràcies al conveni subscrit amb la Societat Estatal de Correus que incorpora el gir postal com a modalitat de pagament, d’especial interés per a aquells que preferisquen l’abonament en efectiu i no disposen d’entitat financera col·laboradora pròxima”.

La responsable provincial ha explicat que amb aquesta nova modalitat, de característiques especials, la data en la qual es considera realitzat l’abonament és la del gir postal i, per tant, es pot fer ús d’aquest servei sol dins del període de vigència de la carta de pagament. A més, el deute només es donarà per abonada quan Suma reba i verifique l’import. El servei de gir postal prestat per Correus tindrà associat un cost conforme a les tarifes establides per aquesta societat.

La domiciliació bancària, els caixers automàtics, la targeta bancària o a través de les entitats financeres col·laboradores són alguns dels altres canals que Suma, que compta a més amb 45 oficines distribuïdes al llarg de la província i un Telèfon d’Atenció al Contribuent (965 292 000), posa a la disposició dels ciutadans.