Home Alcoi Talls parcials a les carreteres de la Foia per l’etapa de la...

Talls parcials a les carreteres de la Foia per l’etapa de la Volta Ciclista a Espanya

1399
0
SHARE

L’edició d’enguany de la Volta Ciclista a Espanya viu les seues primeres etapes per tota la província d’Alacant, incloent les comarques de la muntanya alacantina. La jornada de diumenge, la segon etapa ix des de Benidorm i arriba a poblacions de l’Alcoià i El Comtat, incloent la ciutat d’Alcoi. Ja dilluns, en la tercera etapa entre Ibi i Alacant, la caravana travessa tota la Foia de Castalla.

L’organització de la prova requereix del tall de diverses carreteres per a permetre el pas dels competidors, pel que algunes vies de les comarques veuran parcialment tallat el trànsit a les hores prèvies i posteriors al pas de la cursa. Diumenge el major tall es produirà des de primeres hores a la carretera de Benilloba, mentre a Alcoi, Cocentaina, Planes, Almudaina o Gorga serà pràcticament testimonial.

Mentre, ja el dilluns està previst el tall de la CV-806 entre Ibi i Castalla des de les 11 fins les 13.15 hores aproximadament. Hores després, les carreteres tallades seran la CV-799, la CV-802 i la CV-8153, totes elles als termes de Biar, Onil i Castalla, que estaran tallades entre les 14 i les 16 hores aproximadament.

El pas de la Volta en dilluns per les poblacions de La Foia està previst al voltant de les 11 hores, després de l’eixida des d’Ibi. No tornarà a la resta de poblacions fins vora les 14.30 hores, quan vaja des de Biar cap a Onil i Castalla.

Diluns, tvA farà un ampli desplegament per a oferir-los tots els detalls del pas de la principal prova ciclista espanyola per les nostres comarques.