Home Alcoi “Tapa i Festa”, el pla perfecte per complementar les festes d’Alcoi

“Tapa i Festa”, el pla perfecte per complementar les festes d’Alcoi

179
0
SHARE
Moments de la inaguració de la fira ahir dijous de matí
Moments de la inaguració de la fira ahir dijous de matí

El parc de la Glorieta esta acollint estos dies la cinquena edició de ‘Tapa i Festa’. L’esdeveniment inaugurat ahir dijous (un dia després del programat a causa de la pluja), enguany augmenta l’oferta de 15 a 20 llocs de venda instal·lats en carpes i food trucks. Després de la seua inauguració del dia 20, obrirà del 21 al 24.

La fira disposa d’oferta variada, en la qual es pot gaudir d’arrossos, tapes i plats típics, entrepans, salsitxes alemanyes, menjar internacional, mojitos, entre altres. La majoria d’operadors compten amb oferta per a necessitats especials, com a celíacs, menús vegetarians, etc. La fira dona servei tot el dia, durant desdejunis, dinars i sopars, i l’oferta gastronòmica es complementa contínuament amb ambient musical, animació, etc.

“Aquest esdeveniment ha tingut des del principi una gran acceptació, hui en dia està totalment consolidat dins de les festes, complementat a l’oferta de restauració del centre i facilitant que moltes persones sense reserva puguen desdejunar, dinar o sopar durant eixos dies”, indica l’edil d’Informació i Defensa de la Ciutadania, Teresa Sanjuán.

Mercadet ambulant

Com cada any, aquestes festes també està el tradicional Mercadet ambulant Sant Jordi que se situa al llarg del carrer Els Alçamora (fins al centre comercial), i en la plaça Emilio Sala. El mercat ambulant compta enguany amb 84 llocs de venda variats, i quatre Food Trucks de menjar gurmet. A més, en la plaça Emilio Sala s’han instal·lat cinc llocs de menjar ràpid. És a dir que sumats a Tapa i Festa, hi ha 29 llocs de menjar.

Indicar respecte als citats quatre posats tipus Food Truck que en concret s’han instal·lat al carrer Nofre Jordá, amb varietat de productes com coquetes, hamburgueses originals, creps, menjar mexicà, etc. incloent oferta vegetariana i sense gluten.

Altres novetats d’enguany és la il·luminació de tot el recorregut del mercat ambulant amb garlandes de llums; en la zona de la Font dels Mosques hi ha una zona de llocs artesans, amb productes elaborats a mà pels mateixos venedors, amb dissenys realitzats en plata, feltre, tela, ceràmica i joguets. A més, en la mateixa zona es gaudeix d’una ludoteca amb jocs clàssics per a l’entreteniment de la infància.

En la zona del Centre de Salut La Fàbrica hi ha dues cabines amb un total d’11 lavabos, alguns d’ells amb rampa d’accés per a persones amb diversitat funcional.