Home Educació Tibi atorga el nom de l’ex director durant 3 dècades Luis Gosàlbez...

Tibi atorga el nom de l’ex director durant 3 dècades Luis Gosàlbez al seu col·legi públic

0
SHARE

Els centres educatius solen rebre noms que fan referència a persones, llocs o esdeveniments que tenen pes a la localitat en que s’ubiquen. És una forma de reconèixer a persones, esdeveniments o efemèrides -entre altres- que han significat coses importants per a la població o per a la província, regió o país en que s’ubica. Cosa que ha ocorregut a Tibi, que ha renomenat el seu col·legi públic.

Ho ha fet homenatjant al que durant més de 30 anys ha sigut professor i director del centre: Luis Gosàlbez. Tot després de que l’equip de govern proposara la modificació del nom del centre al plenari, que el va aprovar amb l’abstenció del PP. El Consell Escolar, per la seua banda, va aprovar la proposta per unanimitat per a retre homenatge a un dels principals implicats en el món de l’educació a Tibi.

L’acte de canvi de nom, dut a terme al centre a finals d’octubre, ha comptat amb totes les mesures de seguretat contra la Covid, a banda de amb grans dosis d’emotivitat. Familiars i companys de l’homenatjat han estat presents en l’acte.