Home Banyeres Denuncien l’assetjament d’un menor, la seua família i el seu entrenador a...

Denuncien l’assetjament d’un menor, la seua família i el seu entrenador a Banyeres per temor al contagi per Covid

0
SHARE

El Centre de Salut de Banyeres ha fet pública una nota de repulsa a les actuacions que s’han dut a terme a un centre educatiu de la localitat i per part del personal docent. Un dels alumnes del propi centre havia estat uns dies de la setmana passada amb febre -un dels símptomes del coronavirus-, pel que va ser sotmès a una prova d’antígens per a descartar un possible contagi pel virus.

No obstant, el resultat de la prova va resultar negatiu, pel que tant l’alumne com la seua família podien dur a terme vida normal, incloent entrenaments de futbol. Però una cofusió de Sanitat Pública -centralitzada a la muntanya alacantina en Alcoi- va donar com a fals positiu al jove, comunicant-ho a l’institut on estudia. Integrants del cos docent han divulgat eixa informació, causant una reacció en cadena cap al jove i la seua família a pesar de ser tots negatius en Covid19.

L’alarma generada per aquesta difusió ha posat en alerta a la resta de pares del centre, pel que l’alumne fals positiu ha hagut de set sotmès a proves PCR que, de nou, han descartat el contagi. No obstant, des del Centre de Salut de Banyeres critiquen la reacció tant de la resta de pares com, sobre tot, dels docents que van publicar la informació de l’alumne. Se’ls insta a posar-se en la pell de la família assetjada per un contagi que no han patit i demanen respecte a la intimitat dels afectats, siguen positius o no.