Home Alcoi Toni Francés tanca la campanya de primàries a la secretaria general del...

Toni Francés tanca la campanya de primàries a la secretaria general del PSPV-PSOE en la província d’Alacant

194
0
SHARE

El candidat socialista a la secretaria general del PSPV-PSOE a la província d’Alacant, Toni Francés, ha tancat la campanya de primàries per a la secretaria general dels socialistes de la província amb un acte a l’Espai Àgora d’Alcoi, demanant el vot de els socialistes alacantins per “construir junts un partit més unit i més fort”.

L’acte ha reunit militants socialistes de tota la província d’Alacant així com un nombrós nombre d’alcaldes i alcaldesses, que han mostrat públicament el seu suport a la candidatura de Toni Francés. Ha estat un acte coral, amb intervencions fins a catorze militants socialistes en què s’han visualitzat fins a tres blocs de vídeos de militants mostrant amb missatges de suport. Entre ells, el que ha fet arribar l’actual Director de Casa Mediterráneo i exparlamentari socialista Andrés Perelló.

Francés s’ha mostrat satisfet del desenvolupament de la campanya “vaig dir que aquestes primàries no podien ser motiu de divisió, sinó tot al contrari, que eren una oportunitat per treure tot el talent que hi ha al partit, totes les idees i iniciatives i posar-les en marxa . I ho hem aconseguit. Vam dir també que junts som més forts i ho hem demostrat”.

Per això, el candidat socialista ha defensat aquest diumenge “el vot en llibertat i en consciència, que cada militant se sente còmode a l’hora de donar suport als diferents projectes. El nostre vol ser part de l’engranatge dels projectes de Pedro Sánchez i Ximo Puig, perquè la província guanye posició als espais de presa de decisions i tinga més capacitat d’influència per posar sobre la taula les necessitats per a aquesta província”.