Home Alcoi Torna la Jornada de Portes Obertes presencial al Campus d’Alcoi de la...

Torna la Jornada de Portes Obertes presencial al Campus d’Alcoi de la UPV el dissabte 9 d’abril

401
0
SHARE

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha programat la Jornada de Portes Obertes el dissabte 9 d’abril. L’activitat serà presencial i la inscripció ja es pot formalitzar a través d’internet.

Aquesta jornada està dirigida a families i futurs alumnes pertanyents a primer i segon de batxiller i cicles formatius de grau superior. La jornada tindrà una part comuna per a tots els assistents en la qual s’explicarà el prestigi del campus, les seues instal·lacions, oferta formativa, aspectes dels primers anys com a universitaris, l’alta demanda de professionals qualificats per part de les empreses o les beques de mobilitat a l’estranger, entre altres.

La proximitat del campus i el prestigi de la UPV, com a millor politècnica d’Espanya, s’uneixen al Campus d’Alcoi. Els assistents podran conéixer de primera mà totes les instal·lacions com a laboratoris, aules, instal·lacions esportives, entorn del campus…

Després d’aquesta visita comuna per a tots els assistents, els responsables de cada titulació donaran les claus de cada grau i doble grau a les persones interessades en cada itinerari.

La principal novetat per al pròxim curs serà la incorporació d’una nova titulació oficial: el Grau en Informàtica Industrial i Robòtica

El Campus d’Alcoi de la UPV ofereix els següents graus i dobles graus:

– Grau en Informàtica Industrial i Robòtica – Grau en Enginyeria Mecànica

– Grau en Enginyeria Elèctrica

– Grau en Enginyeria Informàtica

– Grau en Enginyeria Química

– Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes

 – Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE)

– Doble grau en ADE + Turisme
– Doble grau en ADE + Enginyeria Informàtica.