Home Successos Troben el cos del jove desaparegut al Barranc de l’Infern

Troben el cos del jove desaparegut al Barranc de l’Infern

860
0
SHARE

El matí del dissabte 11 de setembre els bombers del Consorci Provincial van reprendre a primera hora del matí les labors de cerca del jove asturià de 38 anys desaparegut des del passat 4 de setembre, en la zona de la Vall de Laguar, l’àrea de cerca va estar en el Barranc de l’Infern, des que va ser localitzat per agents de la Guàrdia Civil el turisme del desaparegut en un aparcament en Fleix.

Hi va participar el Grup de Rescat, la Unitat Canina i l’equip de drons. Amb la col·laboració d’altres cossos i forces de seguretat.

A les 09:58 hores, el dispositiu desplaçat a la Vall de Laguar per a la cerca del jove desaparegut el va trobar sense vida dins del Barranc de l’Infern, en una dels gorgs.

Un dispositiu de cerca desplegat des que va ser trobat per la Guàrdia Civil el seu vehicle el passat 9 de setembre, rastrejava de manera permanent la zona on els agents estimaven que havia de trobar-se el senderista. La família del jove no tenia notícies d’ell des del passat 4 de setembre, la seua desaparició va ser denunciada pels seus pares en Langreo el 6 de setembre.

El cadàver ha estat localitzat en una zona escarpada i de difícil accés que ha requerit l’actuació conjunta entre els grups d’especialistes en rescat de la Guàrdia Civil i de Bombers. Les primeres hipòtesis apunten al fet que el jove va sofrir una caiguda quan es trobava realitzant una ruta pel lloc.