Home Alcoi Turisme atorga de nou 40.000€ per a promocionar els Moros i Cristians...

Turisme atorga de nou 40.000€ per a promocionar els Moros i Cristians d’Alcoi, la mateixa suma que Fogueres d’Alacant

317
0
SHARE
Els balcons del Centre d'Alcoi, de gom a gom durant una Entrada dels Moros i Cristians.

La ciutat d’Alcoi té en els Moros i Cristians la seua gran manifestació festiva anual. Tot i que la ciutat també manté un estret lligam ams la Trilogia Nadalenca -sobre tot amb la Cavalcada dels Reis Mags- i recentment amb la Fira Modernista, cap esdeveniment alcoià atrau tants visitants com les Festes de Moros i Cristians. Un fet que va motivar al 2017 la signatura d’un conveni entre Ajuntament d’Alcoi i Turisme Comunitat Valenciana.

En el centre de l’acord, un finançament extraordinari per als festejos alcoians com a un dels principals motors del turisme a l’interior. Finançament que ascendeix fins als 40.000 euros, suma idèntica a la que reben les grans Festes de la regió, com les Fogueres d’Alacant o la Magdalena de Castelló. Cal recordar que els Moros i Cristians d’Alcoi estan considerats com d’Interès Turístic Internacional.

Promoció

La major part de la suma ves destinada a la promoció dels festejos per a atraure turistes i dinamitzar el que és un dels motors de la Comunitat Valenciana i que cada vegada té més rellevància a les poblacions de l’interior. En concret, 11.000€ van destinats a produïr audiovisuals promocionals de les Festes; 10.000 per al lloguer de material per a dur-ho a terme; i la resta destinada a fullets promocionals o bé a accions promocionals.