Home Alcoi tvA emet en directe un telemarató solidari a benefici de Càritas amb...

tvA emet en directe un telemarató solidari a benefici de Càritas amb més 24 artistes de les comarques

0
SHARE

Els efectes de l’aturada sobtada a la que s’ha vist obligada la societat actual degut al Covid19, a més crear una crisi sanitària de conseqüències encara impredibles, també ha detonat una profunda crisi econòmica. Només a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, l’atur s’ha vist incrementat en 1.200 persones en tant sols les dos darreres setmanes del mes de març. Una situació que s’agreuja en el cas d’aquelles persones que vivien de l’economia submergida -que no per il·legal està menys present-, i que s’han quedat de colp sense cap tipus d’ingrés.

Aquesta tessitura ha provocat un considerable augment de la demanda de cada vegada més persones a ens benèfics com Càritas, que veuen sobrepassades les seus possibilitats. Per això, des del Rotary Club Alcoi han organitzat una gala benèfica en format telemàtic per a aquest proper diumenge 19 d’abril. Un esdeveniment que comptarà amb fins a 24 artistes pertanyents a les diferents poblacions que composen les comarques de la muntanya alacantina.

Música, teatre, lectura, cant, ball, màgia i un llarg seguit de vessants culturals que es podran gaudir en directe entre les 17 i les 21 hores per tvA, l’única televisió de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. La gala comptarà amb una fila 0 mitjançant la qual qualsevol persona pot aportar per a donar suport a la tasca benèfica de Càritas a la ciutat dels ponts. Uns donatius actius en el compte bancari ES14 0081 0267 8600 0231 3137 o bé al telèfon mòbil 636 867225. Tots els ciutadans estan convidats a gaudir d’aquest espectacle per a portar millor el confinament.