Home Agres tvA líder d’audiència en la retransmissió de la entrada de Cocentaina

tvA líder d’audiència en la retransmissió de la entrada de Cocentaina

0
SHARE

A tvA estem d’enhorabona gràcies a vosaltres, els telespectadors. La vesprada-nit d’ahir vam aconseguir ser líders d’audiència durant la retransmissió de l’entrada de moros i cristians de Cocentaina per plataformes on-line. Cal dir que la difusió de continguts per internet i xarxes socials està augmentat exponencialment any rere any i en aquesta casa ens estem adaptant a aquest fet. És en aquestos mitjàns de difusió on ahir tvA va aconseguir les millors dades d’audiència front les dues opcions que també van oferir l’entrada en directe. Les dades per facebook, principal plataforma de difusió, van ser els següents un vegada finalitzat l’acte:

tvA televisió comarcal: 25500 reproduccions. 40 comentaris. 100 reacions. 49 compartits.

Altra televisió. 2986 reproduccions. 17 comentaris. 35 reaccions. 17 compartits.

Nova plataforma de xarxes. 1550 reproduccions. 9 comentaris. 32 reaccions. 17 compartits.

Com es pot apreciar, la nostra cadena va ser escollida per un gran nombre d’espectadors fet que ens va diferenciar àmpliament front a les altres opcions. Hi ha que dir que a banda de la difusió per facebook, aquesta cadena va oferir l’entrada per la web www.tv-a.es (més de 300 reproduccions) i per la plataforma youtube.com en full HD (més de 290 reproduccions).

Cal dir que tvA està treballant a les comarques del l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla des de l’any 2011, oferint informació i entreteniment de la zona diàriament, fet que l’audiència aprecia i que al seu torn demostra en cada esdeveniment que realitzem. Aprofitem aquestes línies per agrair la confiança de tots els que ens seguiexen. A més a més, és l’única televisió amb estudis i platós a la comarca i que està conformada per un equip humà ide profesionals íntegrament de municipis de les nostres comarques.

No hi ha que oblidar que la cadena també es referent en difusió en TDT a la zona, tal i com demostren les dades de l’ultim estudi d’audiència que oferien un 4.5% de share, situant al canal com a 5ª millor opció televisiva entre la oferta nacional, autonòmica i comarcal a les comarques de l’interior.

 

Per tant el treball de més 7 anys segueix donant els seus fruits i tvA continua sent la millor opció audiovisual de contiguts de proximitat a l’interior de la muntanya alacantina.

Moltes gràcies pel vostre suport!