Home Alcoià tvA ofereix en directe i en exclusiva tota la temporada de la...

tvA ofereix en directe i en exclusiva tota la temporada de la Fundació Lucentum de bàsquet

806
0
SHARE

Tots els caps de setmana de la temporada, tvA ofereix en directe i en exclusiva el partit que disputa el club de bàsquet de referència a la província d’Alacant: l’HLA Alacant, també conegut com Fundació Lucentum. Serà gràcies a un acord al que aquesta casa ha arribat amb LaLiga Sports, i que permetrà als habitants de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla gaudir del bàsquet amb el club de referència de la província, amb comentaris especialitzats. Fins a 5 càmeres seguiran cada xoc, tant en casa com a domicili, del conjunt alacantí, sempre en directe i en exclusiva.

L’esport, tant a nivell pràctica com a nivell seguiment, és una de les vessants que conformen la idiosincràsia de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. En les localitats que les composen es practiquen múltiples disciplines que atrauen a milers de persones. A banda, a la zona hi han clubs que tenen representació en altes categories de l’esport nacional, pel que compten amb una afició fidel que els segueix contínuament. És el cas del  C.D. Alcoyano, que milita a la 2ªB del futbol espanyol, o del Patí Alcodiam Salesià, en l’OK Lliga Plata de l’hoquei patins, segona divisió de la disciplina.

No obstant, cap dels equips de bàsquet de les comarques milita en les categories superiors en les competicions nacionals a la muntanya alacantina, però sí a la província d’Alacant. És la Fundació Lucentum, també conegut com el HLA Alacant, qui ostenta la màxima representativitat del bàsquet provincial, militant a la LEB Or, la 2ª Divisió del bàsquet nacional. Només una empresa de comunicació oferia fins ara els partits del club alacantí per televisió i sota pagament. Aquest mitjà de comunicació és l’únic que possibilita visualitzar els partits en les circumstàncies d’absència de públic als pavellons on es disputen els partits degut al coronavirus. Per això, aquesta casa, juntament amb Alacantí TV –totes dos gestionades per la matriu de tvA, la productora Artequatre- oferirà en directe tots els xocs del conjunt alacantí al llarg de tota la temporada.

Tant tvA com la televisió de l’Alacantí han signat un acord amb LaLiga Sports, empresa propietària dels drets de la LEB Or, per a oferir tots els enfrontaments de la present temporada per a la Fundació Lucentum. Així, els espectadors de tvA podran gaudir del millor bàsquet de la província, ja siga en xocs com a local o bé com a visitant, i sempre en directe. L’HLA Alacant s’ha fixat com a objectiu l’ascens a la Lliga ACB, pel que la temporada promet emoció i grans partits de bàsquet que tvA oferirà en exclusiva per a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

La realització dels partits de la Fundació Lucentum estarà coberta amb 5 càmeres per a captar tots els angles de cada xoc. Els comentaris corren a càrrec d’Aitor Varó, cap d’Esports d’Alacantí TV, que estarà sempre acompanyat de veus autoritzades del bàsquet alacantí, com ex entrenadors i ex jugadors del Lucentum. Tots els caps de setmana, el millor bàsquet en directe i en exclusiva sols a tvA.