Inici Economia Un curs gratuït tractarà d’incentivar l’emprenedoria a Ibi

Un curs gratuït tractarà d’incentivar l’emprenedoria a Ibi

341
0
COMPARTIR

L’emprenedoria s’ha revelat durant els darrers anys com una forma de crear ocupació i riquesa en torn a bones idees, ja siguen per a prestar serveis o per a oferir productes. Una realitat que ha fet que la formació en aquesta vessant s’haja vist estimulada per part d’ens i administracions, especialment de caire local.

En aquest cas és la vila d’Ibi la que ha programat per als dies 30 de setembre, i 1, 2 i 3 d’octubre una sèrie de jornades formatives dedicades a instruir als nous emprenedors de la vila joguetera. Tindrà lloc al Centre Social Polivalent, on la Diputació d’Alacant i l”associació de joves empresaris Jovempa, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ibi, formaran durant 4 hores cada dia a tots els interessats.

El taller aborda des del pla d’empresa per a conformar una mercantil fins a la demanda d’ajudes i subvencions, passant pels aspectes jurídics als que ha de prestar atenció qualsevol negoci. La inscripció té caràcter gratuït i per a dur-la a terme s’ha d’acudir al propi Consistori iberut.