Home Alcoi Un gos ataca a una Policia Nacional durant una detenció per violència...

Un gos ataca a una Policia Nacional durant una detenció per violència de gènere a Alcoi

0
SHARE

Un agent de Policia Nacional ha resultat ferit a Alcoi després de rebre l’atac d’un gos de raça American Stanfordshire. Es tracta d’una raça considerada potencialment perillosa per a un exemplar propietat d’un home que anava a ser detingut en el moment de l’atac. L’agent ferit, junt a altre company, acudia a comprovar el trencament d’una ordre d’allunyament d’un home sobre la seua ex parella, víctima de violència de gènere.

El succés s’ha produït quan els agents han comprovat que l’agressor no estava respectant els dictats de l’ordre d’allunyament respecte a la víctima. Al procedir a la detenció, aquest ha tracta de fugir, acudint al lloc dels fets un familiar amb ànim d’agredir als agents. Amb ells, un gos que s’ha llançat sobre l’abdomen i els genitals d’un dels agents, posant en perill la seua integritat física.

El segon agent ha hagut de disparar a l’animal per a aturar l’atac, tot i que tant el gos com l’agent es troben ferits però fora de perill. L’episodi s’ha tancat amb la detenció dels dos homes, un per trencament d’ordre d’allunyament i altre per agressions a agents de l’autoritat. Tots dos estan a disposició judicial.