Home Alcoi Un veí porta als jutjats la presumpta il·legalitat dels habitatges de la...

Un veí porta als jutjats la presumpta il·legalitat dels habitatges de la Plaça Les Xiques d’Alcoi

4808
0
SHARE

En els darrers anys del segle XX, desenes de veïns van comprar a la Plaça de les Xiques d’Alcoi pisos per adjudicació municipal. Deu anys després, segons denuncia Bernardo, un d’ells, van descobrir que les seues llars són il·legals, ja que estan ubicades sobre un solar en el que no figura l’actual construcció, duta a terme per l’IVVSA sobre sòl municipal.

Però la pitjor part és que el seu habitatge mai arribarà a ser seu degut a la presumpta il·legalitat de la seua construcció, que no permet tenir escriptura. Una situació que ha desembocat en l’impagament de diversos veïns, ja que segueixen pagant una llar que mai serà seua. Ara el cas ha arribat als jutjats, on els afectats per aquesta situació tracten d’aconseguir depurar responsabilitats i, sobre tot, recuperar els diners que han invertit en una vivenda que mai tindran per a poder continuar amb la seua seua vida en altre lloc.

La situació dels veïns contrasta amb les dotacions que arribaran a la zona, i que s’ubicaran en edificis també il·legals, asseguren els afectats.