Home Cultura Un vídeo d’animació i mascaretes especials per als xiquets de l’Alqueria d’Asnar...

Un vídeo d’animació i mascaretes especials per als xiquets de l’Alqueria d’Asnar durant el confinament

599
0
SHARE

Els xiquets són un dels col·lectius poblacionals que pitjor ho està passant durant el mes passat ja d’Estat d’Alarma i confinament de la població. Acostumants a jugar pels carrers i veure als seus companys de classe, de sobte s’han trobat amb una situació que molts d’ells difícilment podran comprendre. Per això, des de l’Ajuntament de l’Alqueria d’Asnar han llançat dos iniciatives per que fer-los sentir més animats.

La primera d’elles és el llançament d’un vídeo on el popular dibuix animat Mickey Mouse i un animador els animen a aguantar el confinament amb la promesa de més i millors jocs quant acabe la pandèmia. La segon és facilitar-los mascaretes per a protegir-se contra el Covid19, però, a diferència de les que ja van rebre els adults de la població setmanes enrere, decorades amb personatges dibuixos animats.

El Consistori alquierier també va regalar mones de Pàsqua a tots els infants de la localitat per a ajudar-los a passar una millor Setmana Santa. La població del Comtat ha fet dels més joves un dels sectors a mimar durant aquest confinament.