Home Alcoià Un voluntariat ambiental s’inicia aquest 29 de juliol en Castalla

Un voluntariat ambiental s’inicia aquest 29 de juliol en Castalla

0
SHARE

Una nova edició dels Camps de Voluntariat Ambiental de 2019 de la Excma. Diputació Provincial d’Alacant es posa en marxa a diversos municipis d’Alacant. Aquests es desenvoluparan en paratges de gran valor ecològic de la província com són Xorret de Catí (Castalla), El Rentonar (La Torre de les Maçanes) o la Marina Alta (Calp).

Aquestes es durà a terme entre el 29 de juliol i el 22 de setembre. L’únic requisit per participar en aquests camps és ser major de 18 anys i ser un apasionat de la natura. Uns camps en què els participants viuran grans experiències en plena natura i rebent una completa formació ambiental, especialment se’ls forma en la vigilància i prevenció d’incendis forestals, donant suport als serveis d’emergències. Les tasques de vigilància s’alternen per torns amb la pràctica d’activitats lúdico-esportives en el medi natural i formació en altres àrees com fauna, flora, orientació o senderisme.

Tots els interesats que vullgen participar a aquest projecte, es poden inscriure mijançant el correu voluntariadoambiental2019@gmail.com o trucant al telèfon 96 537 62 31.