Home Cocentaina Una aplicació mòbil reforça l’oferta de la Fira de Tots Sants al...

Una aplicació mòbil reforça l’oferta de la Fira de Tots Sants al més pur estil Pokemon Go

1605
0
SHARE

La Fira de Tots Sants de Cocentaina que s’enceta l’1 de novembre comptarà per a l’edició d’enguany amb una aplicació mòbil que oferirà tots els recursos contestans, tant de la Fira com turístics, als visitants de l’esdeveniment. No obstant, la intenció del Consistori és que l’aplicació estiga disponible durant tot l’any per a oferir una millor experiència als visitants de la localitat.

L’ús de les noves tecnologies és ja habitual a pràcticament tots els moments de la vida diària de qualsevol persona arreu de cada indret del món. Els dispositius mòbils i aparells informàtics ajuden a millorar la gestió i augmentar la informació que qualsevol individu té al seu abast gràcies a la profunditat a la que ha arribat internet. Un fet que fa d’aquest recurs una eina fonamental de difusió de qualsevol informació a nivell planetari, i que la converteix en una de les preferències per a dinamitzar qualsevol esdeveniment i atraure visitants.

La Fira de Tots Sants de Cocentaina vol fer d’internet un punt de suport amb el que millorar l’experiència dels seus visitants en aquesta 672 edició. Per això, l’Ajuntament de la capital del Comtat ha activat una aplicació mòbil que ja està a l’abast de tothom a les principals plataformes. La idea és que supose una guia molt més completa que l’escrita per als visitants de la fira, al temps que ofereix recursos de realitat augmentada, i un element cridaner i de moda: la possibilitat de jugar interactivament mentre es passeja per Cocentaina al més pur estil Pokemon Go.

L’aplicació, creada per enginyers informàtics contestans, també aglutinarà tot el inventari de recursos turístics i d’oci de la capital del Comtat. Possibilitarà, a més, que els usuaris puguen intercanviar opinions al voltant de tota la Fira, en la que s’esperen vora mig milió de visitants. A més, l’objectiu del Consistori és que l’aplicació no només estiga activa durant la Fira, sinó que qualsevol visitant de Cocentaina puga utilitzar-la independentment de l’època de l’any en la que visite la població.

Els creadors de l’aplicació també han posat en funcionament aplicacions similars a esdeveniments com les Falles de València obtenint la màxima puntuació dels usuaris. Una experiència que ara ha sigut aplicada a l’aplicació de la Fira de Tots Sants.