Home Alcoi Una detinguda a Alcoi per divulgar imatges sexuals de la seua ex...

Una detinguda a Alcoi per divulgar imatges sexuals de la seua ex parella

1479
0
SHARE

La Policia Nacional ha estat durant els darrers temps investigant la denuncia d’un alcoià que parlava de la difusió d’imatges amb contingut sexual en les que apareixia ell. La investigació ha determinat que l’ex parella del denunciant, també alcoiana de 47 anys, és la presumpta culpable d’un delicte de revelació de secrets identificat com ‘sexting’. Un fet pel qual ha sigut detinguda per les forces de seguretat i a la que se li ha interposat una ordre d’allunyament.

Segons fonts policials, l’acusada va estar divulgant en format físic i digital imatges que el propi denunciant li havia enviat en l’època en la que guardaven una estreta relació, primera laboral i després sentimental. La dona va enviar les imatges tant a la família de l’home com a l’empresa on treballa, segons la Policia Nacional, amb l’ànim de provocar el seu acomiadament laboral.

El ‘sexting’ és una de les formes de pressio actuals entre parelles, però constitueix un delicte tipificat, ja que la difusió d’eixes imatges més enllà de l’àmbit privat no està permesa sense permís de la persona afectada.