Home Destacats Una empresa d’Onil crea ‘Producte segur’ com a garantia de fabricació lliure...

Una empresa d’Onil crea ‘Producte segur’ com a garantia de fabricació lliure de risc per Covid19

2025
0
SHARE

Una de les obligacions que totes i cadascuna de les empreses han de complir per a tornar a operar després de la pitjor fase de la pandèmia de coronavirus és garantir la seguretat dels seus treballadors front al virus. Un fet que ha obligat a les mercantils a dur a terme esforços per tal d’adaptar les seues instal·lacions a la normativa de protecció. Però algunes empreses han anat més enllà, innovant per a protegir no sols als treballadors, sinó també als productes que fabriquen.

La joguetera colivenca Nines Antonio Juan ha desenvolupat un protocol que no només garanteix la protecció front al virus dels seus operaris. Tots ells tenen a la seua disposició mascaretes i gel hidroalcohòlic, a més dels respectius llocs de treball que garanteixen una distància mínima de seguretat de 2 metres i de les desinfeccions periòdiques de les instal·lacions. Però, a banda, l’empresa ha activat un protocol de protecció també per a les nines que fabrica.

Consisteix en que cada producte elaborat a la fàbrica de l’empresa en Onil ha de guardar una quarentena uan vegada finalitzada la seua manipulació per part dels operaris. Una mesusa que va acompanyada d’una etiqueta identificativa del procés de producció que li atorga a la nina la condició de ‘Producte segur’ que resa el propi envoltori. L’objectiu no és altre que mantenir la confiança del consumidor per a un producte sensible, ja que s’adreça als més menuts.