Home Alcoi Una empresa, obligada a netejar les restes d’un abocador il·legal a Barxell

Una empresa, obligada a netejar les restes d’un abocador il·legal a Barxell

1994
0
SHARE

Una investigació de l’Ajuntament d’Alcoi ha acabat destapant als operaris d’una empresa que havien dipositat restes no permeses a un punt de recollida de residus a la zona de Barxell, dins del terme municipal alcoià. Segons el propi Consistori, els operaris de l’empresa van dipositar restes no adequades a un punt de recollida de residus domèstics, on no està permès l’abocament d’aquests residus.

El Departament de Medi Ambient alcoià ha qualificat aquest fet com la creació d’un abocador il·legal, ja que els residus abocats haurien d’haver anat a parar a l’Ecoparc de la ciutat. La comunicació del fet a l’empresa ha acabat amb la pròpia mercantil netejant el punt de recollida de residus a Barxell per a evitar ser sancionada per valor de 1.500 euros com a màxim. El principal agreujant és que l’abocament s’ha dut a terme a Barxell, en una zona envoltada de natura amb un alt valor ecològic.

Des de la pròpia regidoria han demanat civisme a ciutadans i empreses, tota vegada que Alci compta amb instal·lacions per a gestionar qualsevol tipus de residus.