Home Cocentaina Una participativa Primera Diana fa les delícies de festers i visitants a...

Una participativa Primera Diana fa les delícies de festers i visitants a Cocentaina abans de la gran Entrada

374
0
SHARE

Abans de que isca el sol, el món de la Festa de Cocentaina ja es posa en marxa en un dels seus dies centrals: aquest dissabte 12 d’agost en el que la localitat celebra l’acte central dels festejos amb l’Entrada. Però abans cal donar gràcies al patró, Sant Hipòlit, amb una missa a la Plaça de la Vila que ha tingut lloc a les 6.30 de la matinada. El posterior res de l’Àngelus don pas a un dels actes més emotius de les Festes contestanes.

Una esquadra de cadascuna de les 16 filaes de la capital del Comtat du a terme la Primera Diana, la més especial dels festejos. Al balcó de l’Ajuntament els capitans i abanderats han gaudit amb els honors que els han tributat cadascuna d’elles, encapçalades pels seus formadors. Al compàs d’una enorme varietat de pasdobles, els festers han fet les delícies del nombrós públic congregat en l’epicentre de la Festa a Cocentaina. Un acte que aquesta casa ha emès en directe durant vora 2 hores.

L’Entrada, també en directe per tvA

Aquesta vesprada sobre les 19h, tvA els ofereix en directe l’Entrada de les filaes a la vila comtal, amb tot luxe de detalls per part, especialment, dels càrrecs d’enguany.