Home Alcoi Vicente Parras entrenarà el Deportivo

Vicente Parras entrenarà el Deportivo

0
SHARE

Vicente Parras entrenarà el Deportivo.
¿Risc o encert? El temps ho dirà

El Consell d’administració del CD Alcoyano SAD, en contra de l’opinió generalitzada, clarament decantada amb David Porras, ha triat l’entrenador il•licità, Vicente Parras, que les últimes temporades va estar al capdavant de l’Ontinyent.

¿L’encerten ?, doncs no ho sabem, però que han triat l’opció més arriscada i antipopular, segur.

L’afició de l’Alcoyano està molt disgustada amb el descens, i no sé, si es prendrà molt bé la notícia, mentre que per a el Secretari Tècnic, és una simple decisió esportiva. Si entra lá pilota als primers partits, tot anirà bé, però en cas contrari, la paciència dels aficionats dificilment li deixarà treva.

M’ha agradat la seva primera frase, “no vinc a entrenar a 3a, vinc a l’Alcoià”, pense que és una gran reflexió; com la decisió està presa, i malgrat no ser compartida, benvingut Parras i el meu marge de confiança també ho tindrà, ja que desitje el millor per a l’Alcoyano.

Finalment ressenyar que igual que el nou entrenador, el conseller Hita també és il•licità; em consta per la informació que obtinc de dins del Consell, i el que he recaptat de la resta dels mitjans de comunicació, que la tasca d’Hita, està sent positiva, però al carrer i entre l’afició, la seva credibilitat, està molt baixa … convindria que des de dins del Club rescabalessin la seva credibilitat per remar tots en una mateixa direcció.

Per acabar, la meva abraçada a que per a mi hauria de ser l’entrenador de l’Alcoià, que no és altre que David Porras.

Com el Deportivo està molt per damunt d’aquestes decisions, sort, Moral i Victòria, per a Vicente Parres, 68º entrenador de l’Alcoyano.

Joseca