Home Alcoi Victòria de l’Alcoyano a l’inici de lliga i el dia que comencen...

Victòria de l’Alcoyano a l’inici de lliga i el dia que comencen els actes de commemoració del centenari de El Collao

473
0
SHARE

Imatge: cdalcoyano.com

L’alcoyano ha començat amb bon peu en a l’inici de la lliga Primera RFEF fron al filial Bètic. Un gol de Jona de penal en el minut 90 ha donat els 3 primers punts al conjunt dirigit per Vicente Parras.

En la primera part s’ha vist un partit molt igualat, on no s’han albirat ocasions de gol. Els verd-i-blancs han manejat la possessió i l’Alcoià ha estat esperant algun error per a poder eixir amb velocitat a la contra. Un tret d’Ángel López des de fora de l’àrea ha sigut de les ocasions més perilloses en tota la primera meitat.

Ja en els segons 45 minuts s’ha obert el partit. Els de Parres han continuat pressionant i amb l’alé del públic han gaudit de les millors ocasions de gol. *Mourad ha sigut el protagonista dels dues oportunitats més perilloses. La primera l’ha treta la defensa verd-i-blanca en la línia de gol i, la segona ha arribat després d’un bona jugada per banda *izquierada que el davanter ha rematat al pal. El conjunt dirigit per Manel Ruano també ha tingut una bona ocasió, que ha parat de manera extraordinària José Juan. El gol dels blanc-i-blaus ha arribat en el minut 90 de penal, que ha forçat Dani Vega després d’una bona jugada per banda dreta. *Jona ha transformat la pena màxima amb un bon tret ajustat al pal esquerre.

Primer partit i primers 3 punts a El Collao. La pròxima jornada es disputarà el dissabte 4 de setembre a les 21:30h contra el Linense a domicili.

Imatge: ajuntament d’Alcoi.

A més a més, la nit del 27 d’Agost, va estar una nit diferent de futbol, ja que es donava el tret d’eixida a l’inici de les celebracions amb motiu del centenari del mític camp de futbol municipal El Collao. L’alcalde Toni Francés juntament amb el president del Club Deportivo Alcoyano Toni Justicia, han descobert una placa commemorativa a la façana de l’exterior del camp. Un acte al que també han assistit membres de la corporació municipal, directius del Club i l’afició de l’equip de la moral.

Cal destacar que, a més d’aquest acte, hi haurà més al llarg de tot l’any per commemorar que el 28 d’agost de 1921 va ser inaugurat aquest camp que recordem, és el cinqué més antic d’Espanya, tan sols superat per El Molinón de Gijón, El Rubial d’Águilas, El Camp d’Esports de Lleida i La Murta de Xàtiva.